Enrique podcjenjuje Juventus: “Lakše se vratiti protiv njih nego protiv PSG-a”

Foto: fah

Trener Barcelone Luis Enrique održao je press konferenciju uoči sutrašnje utakmice protiv Real Sociedada, ali je najviše govorio o porazu od Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Lakše je vratiti se protiv Juventusa nego protiv PSG-a! Ali prije svega, moramo se vratiti na pobjedničke staze protiv Sociedada.”

“Taj poraz nas je stvarno pogodio i sada analiziramo gdje smo pogriješili kako bismo to popravili. Odigrali smo užasno prvo poluvrijeme, ali u drugom smo igrali na istoj razini kao i Juventus i stvorili smo više prilika od njih”, rekao je Enrique pa nastavio:
“Znam da Juve ne prima puno golova, ali čini se da to i nije slučaj protiv najvećih rivala. Sjećam se utakmice protiv Napolija i mogu reći da ćemo riskirati jer nemamo što izgubiti.”

“Nijedna moja odluka nije bila pogrešna, iako potpuno preuzimam krivnju za ono što se dogodilo na Juventusovom stadionu. Možda nisam jasno prenio igračima što tražim od njih, poraz je moja odgovornost , ali ništa pogrešno nisam napravio”, rekao je Enrique.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.