ESPN uvrstio Modrića na peto mjesto najboljih nogometaša 21. stoljeća

Foto: fah

Američki ESPN birao je najbolje nogometaše 21. stoljeća, a sada su izašli rezultati izbora. Među najboljih 25 se našao o i hrvatski kapetan Luka Modrić, i to na visokom petom mjestu. Ispred Modrića samo su Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Thierry Henry i Zinedine Zidane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
> ESPN: Modrić među najvećim sportašima 21. stoljeća

ESPN kao Modrićeva dostignuća navodi osvajanje Zlatne lopte, šest trofeja Lige prvaka, četiri trofeja La Lige, finale Svjetskog prvenstva, činjenicu da je igrač s najviše nastupa u povijesti Hrvatske te da je izjednačen na vrhu ljestvice igrača s najviše trofeja u dresu Reala.

“Više od bilo kojeg drugog igrača, Modrić je bio ključan u stvaranju Madridove neumoljive pobjedničke kulture tijekom posljednjeg desetljeća. Nijedan njegov trenutak se ne izdvaja posebno – osim možda dovođenja autsajdera Hrvatske do finala Svjetskog prvenstva 2018. – nego se više radi o konstantnoj izvrsnosti iz godine u godinu”, napisao je ESPN o Modriću.

Cijeli popis

1. Lionel Messi
2. Cristiano Ronaldo
3. Thierry Henry
4. Zinedine Zidane
5. Luka Modrić
6. Kylian Mbappe
7. Andres Iniesta
8. Xavi
9. Ronaldo
10. Ronaldinho
11. Zlatan Ibrahimović
12. Kevin De Bruyne
13. Toni Kroos
14. Sergio Ramos
15. Carles Puyol
16. Karim Benzema
17. Sergio Busquets
18. Robert Lewandowski
19. Kaka
20. Neymar
21. Andrea Pirlo
22. Wayne Rooney
23. Patrick Vieira
24. Luis Suarez
25. Gianluigi Buffon

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.