EURO: Rukometašice s Francuskinjama, Islanđankama i Turkinjama

Foto: fah

Hrvatske rukometašice ždrijebane su u skupinu 6 kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020 zajedno s selekcijama Francuske, Islanda i Turske, odlučio je ždrijeb u Kopenhagenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rukometašice mogu biti zadovoljne ždrijebom će se na EURO u prosincu 2020. godine u Danskoj i Norveškom plasirati dvije prvoplasirane ekipe u skupini. Utakmice u skupini će se igrati u šest kola po dvokružnom sustavu od 25. rujna do 31. svibnja iduće godine.

U skupini 1 igrat će Nizozemska, Španjolska, Austrija i pobjednik pretkkvalifikacija, u skupini 2 su Crna Gora, Madžarska, Italija i Litva, u skupini 3 Njemačka, Bjelorusija, Slovenija i Kosovo, u skupini 4 Rusija, Srbija, Slovačka i Švicarska, u skupini 5 Švedska, Češka, Makedonija i Portugal, te u skupini 7 Rumunjska, Poljska, Ukrajina i Farski otoci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.