Europska liga: Hütter ističe da je Chelsea favorit, a Sarri smatra da su trebali pobijediti u Frankfurtu

Foto: Snimka zaslona

Trener Chelseaja Maurizio Sarri smatra da su trebali pobijediti u četvrtak u Frankfurtu u prvoj polufinalnoj utakmici Europske lige protiv Eintrachta, koja je na kraju završila 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eintracht je poveo u 23. minuti golom Jovića, a na konačnih 1-1 poravnao je Pedro pred sam odlazak na odmor u 45. minuti.

“Zadovoljan sam igrom svoje momčadi, ali ne i rezultatom jer mislim da smo zaslužili pobjedu. Zadnjih 20 minuta prvog poluvremena i 35 minuta u nastavku odigrali smo jako dobro. Ipak, 1-1 u gostima nije loše. Prije tri mjeseca bili smo u velikim problemima, ali sada smo četvrti u Premier ligi i imamo velike šanse da se plasiramo u finale Europske lige. Želimo osvojiti Europsku ligu i mislim da to zaslužujemo”, istaknuo je Maurizio Sarri.

Novinare je zanimalo zašto je najboljeg igrača Edena Hazarda uveo u igru tek u 61. minuti.
“Hazard je bio na klupi jer je odigrao deset utakmica u nizu. Niti jedan nogometaš ne može odigrati 70 do 75 utakmica u sezoni, ponekad im je potreban odmor”, dodao je trener Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Eintrachta Adi Hütter ističe da je Chelsea favorit u uzvratu: “Ovo je impresivan rezultat. Odlično smo igrali na početku susreta, a velike zasluge za to imaju naši fantastični navijači. No, igračka kvaliteta Chelseaja izašla je na vidjelo u završnici prvog poluvremena, te u prvom dijelu nastavka. Očito je da je Chelsea favorit u uzvratu, ali u nogometu je sve moguće”.

“Chelsea je bio najteži protivnik kojeg smo imali ove sezone. Žao mi je što smo primili gol za 1-1 na samom kraju prvog poluvremena, ali ponosan sam na naše navijače. Dali smo sve od sebe i pokazali smo da možemo igrati ravnopravno”, napomenuo je igrač Eintrachta Gelson Fernandes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.