Europska liga: Partizan vodio pa dvije minute prije kraja primio dva gola i ispao, ispao i Vlašićev CSKA

epa08031550 Sasa Zdjelar (L) of Partizan in action against Oussama Idrissi (C) of Alkmaar during the UEFA Europa League group L soccer match between AZ Alkmaar and Partizan Belgrade in The Hague, Netherlands, 28 November 2019. EPA/RONALD BONESTROO

U Europskoj ligi Partizan je imao 2:0 u 88. minuti, a onda u četiri minute s igračem više primio dva gola i ispao iz ovog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ferdy Druijf je zabio nevjerojatan pogodak za smanjenje vodstva u 88. minuti. U sudačkoj nadoknadi ponovno je zabio za 2:2 i izbacio Partizan iz Europske lige.

Nogometaši Wolfsburga su pobijedili Oleksandriju 1-0. Josip Brekalo nije nastupio za goste.

St Etienne i Gent su odigrali bez golova,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Feyenoord i Rangers su odigrali 2-2, dok je Porto na gostovanju pobijedio Young Boyse sa 2-1.

CSKA i Ludogorec su odigrali 1-1, a Ferencvaros i Espanyol su odigrali 2-2. Nikola Vlašić i Kristijan Bistrović su odigrali cijeli susret za CSKA koji više nema izgleda za prolaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.