Europski velikani o Mandžukiću: Nevjerojatna karijera je stigla kraju

Foto: fah

– Nevjerojatna karijera je stigla kraju. Hvala ti na svim uspomenama, Mario Mandžukić, objavio je nogometni klub Bayern München nakon objave da je bivši Vatreni završio igračku karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FC Bayern (@fcbayern)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić je s Bayernom osvojio po dva naslova prvaka Njemačke i Njemačka kupa te Ligu prvaka, a s Juventusom četiri naslova prvaka Italije uz tri Talijanska kupa.

Te 2013. godine kada je s Bayernom osvojio Ligu prvaka bio je i strijelac prvog pogotka na utakmici u 2:1 pobjedi protiv Borussije Dortmund, a bio je strijelac i u finalu Lige prvaka 2017. u 1:4 porazu Juventusa od Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Zajedno smo doživjeli veliku avanturu. Bilo je divno biti dio tvojeg putovanja, Mario. Hvala na svemu i sretno u budućnosti, napisali su iz Juventusa.

 

View this post on Instagram

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A post shared by Juventus (@juventus)

Na svemu što je ostvario u modrom dresu zahvalili su mu i iz Dinama. Osvojio je naslov prvaka u svakoj od svoje tri maksimirske sezone, pritom je dohvatio čak dvije dvostruke krune, a u sezoni 2008./2009. je sa 16 pogodaka bio i prvi strijelac lige, piše HRT.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
View this post on Instagram

 

A post shared by GNK Dinamo (@gnkdinamo)

Mandžukić je s Hrvatskom postao viceprvak svijeta, odigrao 89 utakmica uz 33 pogotka, od kojih mu je zasigurno najdraži onaj Englezima u polufinalu Svjetskog prvenstva 2018.

– Zbogom suigraču. Nismo se nešto previše družili, malo više tijekom Svjetskog prvenstva kad su ti srezali frizuru na pola, ali bili smo korektni jedan prema drugome. Hvala ti na svemu, pogotovo za 2018., napisao je Dejan Lovren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.