Evo gdje večeras možete gledati nogometni spektakl iz Maksimira Dinamo – Manchester City

epa07886990 Manchester City's Joao Cancelo (L) in action against GNK Dinamo Zagreb's Bruno Petkovic during the UEFA Champions League soccer match between Manchester City and GNK Dinamo Zagreb at the Etihad Stadium in Manchester, Britain, 01 October 2019. EPA/NIGEL RODDIS

Pred nogometašima Dinama je posljednji, odlučujući susret grupne faze Lige prvaka. Na maksimirski travnjak stiže engleski velikan Manchester City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometni spektakl iz Maksimira Dinamo – Manchester City uživo prenosi HTV na drugom programu, a sve počinje u 18.55 sati.

“To je utakmica u kojoj jedino što igra i što nas zanima je pobjeda pred našim navijačima za koje se nadamo da će ispuniti Maksimir i bodriti nas od početka do kraja. Bit će puno lakše biti ofenzivniji i pokušati iznenaditi protivnika koji je izuzetno jak i dobar. Oni su jedna od najboljih ekipa na svijetu. Bez obzira na to, Dinamo želi pobijediti, tako ćemo izaći na teren pa ćemo vidjeti što će biti”, poručio je uoči utakmice trener Dinama Nenad Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.