Fanovi nakon napada na Rakitića i obitelj: Ivane, oprostite nam svima i hvala ti za sve što si napravio za Hrvatsku!

Foto: Snimka zaslona

Nakon što je slavni nogometaš i član hrvatske reprezentacije Ivan Rakitić s obitelji doslovce pobjegao s otoka Ugljana jer su, kako piše Dnevnik.hr, vilu u kojoj je ljetovao porazbijali huligani, ispod fotografija na njegovom Instagramu fanovi su počeli nizati isprike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Molim dragog Boga da ova sramota sta se piše po novinama nije istinita! Nevjerovatno mi je žao, a kako tek sram zbog te šake idiota… nadam se da ste svi dobro i da se nikome ništa nije desilo!”

“Ivane, oprostite nam svima i hvala ti za sve što si napravio za Hrvatsku!”

“Ne znam koliko bi velike trebale biti te riječi kojima bi ti izrazili koliko nam je žao zbog svega sto su ti ovi ljudi učinili’, ‘Šačica jada te protjerala sa zasluženog odmora.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je stvarno strašno. Tako mi je žao”

Policija kaže da se vodi istraga protiv nepoznatog počinitelja koji je razbio staklo na kući u vlasništvu tvrtke Mirno more d.o.o. u uvali Čeprljanda i to nepoznatim predmetom, piše Zadarski.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.