Fed Cup: Nakon prvog dana Bjelorusija i Švicarska izjednačene

Foto: fah

Nakon prvog dana polufinalnog dvoboja Fed Cupa u kojem je Bjelorusija domaćin Švicarskoj u Minsku, rezultat je 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aliaksanda Sasnovič je u prvom dvoboju donijela prednost domaćoj reprezentaciji svladavši Viktoriju Golubić sa 6-3, 5-7, 7-5, a prvi bod Švicarkama osigurala je Timea Bacsinszky svladavši Arinu Sabalenku sa 6-4, 7-5.

U nedjelju su na rasporedu preostala dva pojedinačna meča, a bude li rezultat 2-2 o plasmanu u fniale odlučivat će igra parova.

Bjeloruske tenisačice nikada nisu bile u finalu Fed Cupa, dok su Švicarke 1998. godine poražene od Španjolske u dvoboju za trofej, koji je odigran u Ženevi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom polufinalu reprezentacija SAD-a je domaćin oslabljenoj Češkoj u Saddlebrooku na Floridi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.