Fenomenalni Andrej Kramarić, od Hrvata samo je Ivic Olić u Bundesligi iznad njega: ”Mi možemo i moramo puno bolje”

kramarić
Foto: fah

Kako smo već pisali hrvatski reprezentativac, Andrej Kramarić u fenomenalnoj je formi, kao na tekućoj vrpci zabija golove u Bundesligi. Ove je subote njegov Hoffenheim u gostima sredio Koeln s 3:2, a sva tri pogotka za Hoffenheim dao je hrvatski nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice hrvatski napadač bio je samokritičan prema svojoj igri i svoje momčadi. Iako je pobjeda u gostima, pobjeda u gostima, a posebno u Bundesligi, u kojoj nije lako s gostujućeg terena donijeti tri boda.

“Na kraju smo imali i puno sreće. Bili smo bolji u prvom poluvremenu, trebali smo voditi 2:0 pa čak i 3:0. Međutim, kad se sve zbroji, možemo biti zadovoljni s 3:2 pobjedom. To ipak više nije naša klasična utakmica. Volim Hoffenheim, i zato ovo mogu reći: Mi možemo i moramo puno bolje”, poručio je Andrej Kramarić.

Suigrač Andreja Kramarića Christoph Baumgartner, hvalio je sjajnu igru hrvatskog napadača…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bila je to teška utakmica za nas. Bilo je neizvjesno do samoga kraja, i to nakon našeg sjajnog starta i puno prilika. Andrej je nevjerojatan igrač i velika mi je čast igrati s njim. Mogu puno naučiti od njega”.

Kramarić je zabio ukupno 65 golova u Bundesligi, samo je Ivica Olića zabio više od njega u prvom razredu njemačkog nogometa. Naime, Olić je zabio 72 gola u Bundesligi i to u dresu Herthe, HSV, Bayerna i Wolfsburga. Da bi postigao 72 pogotka Olić je odigrao 238 susreta, dok je Kramarić odigrao 133 utakmice za već spomenutih 65 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.