Sjajna forma Andreja Kramarića, golovi u nizu i odlične vijesti za Zlatka Dalića uoči nastavka Lige nacija

Foto: fah

Hrvatski reprezentativac, Andrej Kramarić i dalje trese mreže, nažalost, u reprezentativnom dresu ne ide ga tako dobro, barem zasad. Naime, popularni Krama u Njemačkoj, u dresu Hoffenheima, u posljednje tri službene utakmice zabio je devet pogodaka, baš koliko i sam Hoffenheim. Naime, najprije je proteklu sezonu Kramarić zaključio s četiri nevjerojatna gola jakoj Borussiji u Dortmundu, nakon toga je u njemačkom Kupu novu sezonu otvorio s dva gola, a nakon toga je zapravo zabio tri gola u pobjedi kod Kölna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugim riječima, Andrej Kramarić je u sjajnoj formi, što je odlična vijest uoči skorog nastavka reprezentativnih akcija a u sklopu Lige nacija. Naime, Hrvatska je u Ligi nacija startala s dva uvjerljiva poraza u dvije gostujuće utakmice. Na redu su domaći izazovi za Vatrene te utakmica protiv Švedske, s kojom će, kako sada stvari stoje, naši reprezentativci voditi bitku za treće mjesto, a koje je izuzetno značajno, budući da posljednji u skupini ispada iz A Lige nacija.

Foto: fah

Glede subotnjeg poraza Kölna jasno je da je tome razlog sjajni Kramarić. ”Naime, hrvatski napadač je već u 3. minuti postigao gol, iskoristio je loš povratni pas Hectora prema vrataru Hornu, presjekao je loptu, prošao vratara i poslao je u mrežu. ”Inače, Kramarić je zbog problema s listom bio upitan za ovu utakmicu, ali je u prvom pravom napadu pokazao da može igrati i debitant na bundesligaškoj klupi, Sebastian Hoeness, nije dvojio hoće li najboljeg strijelca staviti u momčad”, pišu Sportske novosti.

Köln se vratio, ali…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Uspio se Köln vratiti, izjednačio je Andersson, ali gosti su bili aktivniji, što pokazuje omjer udaraca do poluvremena 9:2 u njihovu korist, sam Kramarić četiri puta je pucao prema Hornu, a posljednji udarac u sudačkom dodatku prvog dijela završio je u mreži.

Zabio je s bijele točke za novo vodstvo. Nije se samo Hrvat iskazao golgeterskim sposobnostima, nego i korektnom reakcijom u 44. minuti. Naime, nakon Baumgartnerova udarca lopta se odbila od jednog igrača domaćih i sudac je pokazao na korner, međutim, Kramarić je priznao kako je on posljednji dirao loptu, a kako je bio u zaleđu, igra je nastavljena slobodnim udarcem za domaće.

U drugom poluvremenu Köln je krenuo po izjednačenje, pritisnuli su Hoffenheim na svoju polovinu i nagrada je stigla u 86. minuti, izjednačio je Drexler. No, kada u momčadi imate ovako raspoloženog Kramarića morate biti koncentrirani do posljednjeg trenutka. U drugoj minuti sudačkog dodatka dobio je loptu na rubu šesnaesterca, trznuo je svog čuvara i onda desnom nogom zabio za konačnih 3:2”, navode Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.