FIFA ponovno kaznila HNS: Smeta im čak i majica Danijela Subašića s likom Hrvoja Ćustića

Foto: fah

Međunarodna nogometna federacija (FIFA) kaznila je Hrvatski nogometni savez (HNS) sa 70.000 švicarskih franaka zbog povrede marketinških pravila za vrijeme utakmice osmine finala svjetskog prvenstva protiv Danske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz FIFA-e su objavili kako je Hrvatska za vrijeme utakmice koristila piće neovlaštenog proizvođača, a Fifa je dala ekskluzivna prava samo jednoj kompaniji čiji se proizvodi smiju vidjeti na utakmicama.

Iz krovne nogometne organizacije su upozorili i hrvatskog vratara Danijela Subašića i to zbog majice s likom Hrvoja Ćustića koju nosi ispod dresa.

Poručili su kako je Subašić prekršio pravilo prema kojem se na opremi ne smiju prikazivati osobne poruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je druga kazna koju je HNS dobio za vrijeme SP-a u Rusiji. Nakon utakmice s protiv Argentine kažnjen sa 13.000 švicarskih franaka zbog sudjelovanja naših navijača u tučnjavi, te zbog bacanja predmeta na teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.