Finale Kupa Hrvatske: Rijeka puno bolja u prvom dijelu, međutim, Dinamo se za sada izvukao…

Foto: fah

Finale Kupa igra se u Varaždinu, pred rasprodanim stadionom, između novog prvaka Rijeke i bivšeg prvaka Dinama, u prvom poluvremenu igrom je moglo zadovoljiti gledatelje. Rijeka je u prvih 45 minuta bila bolja momčad, međutim, to nije znala kapitalizirati golovima. Umjesto sigurnog vodstva Rijeka je na odmor otišla s rezultatom 1:1, Dinamo ima više razloga za zadovoljstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz zrakoplova je bilo vidljivo koliko je obrana modrih ”šuplja”, Riječani su kao kroz švicarski sir prolazili do gola bivšeg prvaka, međutim, malo dekoncentracija, malo nesreća i Dinamo se izvukao, da bi pred kraj prvog dijela Dani Olmo anulirao prednost koju je Rijeci donio Gavranović.

DINAMO:  Zagorac – Matel, Lešković, Schildenfeld, Pivarić – Pavičić, Gojak – Soudani, Machado, Olmo – Hodžić

RIJEKA: Prskalo – Ristovski, Elez, Župarić, Vešović – Mišić, Bradarić – Bezjak, Andrijašević, Gorgon – Gavranović

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.