(FOTO) Borussija svladala Eintracht, Vrsaljko sudjelovao u remiju na Mestalli, u Engleskoj još nema pogotka nakon stanke

epa08218451 Dortmund's Lukasz Piszczek (C-R) celecrates after scoring the 1-0 lead during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Eintracht Frankfurt in Dortmund, Germany, 14 February 2020. EPA/FRIEDEMANN VOGEL CONDITIONS - ATTENTION: The DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video.

Nogometaši Borussije iz Dortmunda u prvoj su utakmici 22. kola njemačkog prvenstva na svom terenu svladali Eintracht iz Frankfurta 4-0. Time su stigli na drugo mjesto ljestvice sa 42 boda, koliko ima i treći RB Leipzig koji ima utakmicu manje, dok vodeći Bayern ima bod više i također utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U španjolskom nogometnom prvenstvu Valencia i Atletico iz Madrida su igrali 2-2.

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko igrao je za Atletico od 53. minute.

Atletico je ostao četvrti sa 40 bodova, dva više od šeste Valencije, između njih je Sevilla sa 39 bodova i utakmicom manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U engleskom prvenstvu nogometaši Wolverhampton Wanderersa i Leicester Cityja su igrali 0-0.

Leicester je tako ostao treći sa 50 bodova, jednim manje uz utakmicu više od drugog Manchester Cityja, dok je Wolverhampton sedmi sa 36 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.