(FOTO) Čelni čovjek UEFA-e u Zagrebu: Utakmica protiv Manchester Cityja za Dinamo nije izgubljena utakmica

Foto: fah

Približava se trenutak odluke, utakmica između Dinama i Manchester Cityja, u sklopu 6. kola Lige prvaka. U Zagrebu danas boravi i čelni čovjek UEFA-e, Slovenac, Aleksander Čeferin, koji je u hotelu Esplanade proglašen ambasadorom Sportskih igara mladih. Čeferinu je dužnost predao Crnogorac Predrag Mijatović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Prvi čovjek UEFA-e je u glavni grad Hrvatske stigao iz Milana, naime, na San Siru je gledao utakmicu između Intera i Barcelone, a večeras bi na Maksimiru trebao nazočiti dvoboju između Dinama i Cityja.  Podsjetimo, susret hrvatskog i engleskog prvaka počinje u 19 sati.

Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Stvarni predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, kojeg navodno na krilima politike pokušava smijeniti Plenkovićev HDZ-ovac, Marijan Kustić, Davor Šuker, pozdravio se sa Čeferinom, koji je kratko prokomentirao i svoj posjet Hrvatskoj, ali i večerašnju utakmicu između Dinama i Manchester Cityja. Engleski prvak veliki je favorit, ali…

Čeferin tvrdi kako voli doći u Zagreb…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Drago mi je da UEFA može podržati ovaj projekt i ulagati u djecu, njima se ne može lagati. ”

Komentirao je čelni čovjek UEFA-e i sudar Dinama i Cityja, utakmicu koja bi trebala biti odlučujuća za hrvatskog prvaka.  Čeferin smatra kako utakmica protiv momčadi Pepa Guardiola za Dinamo nije izgubljena utakmica:

” Pred punim stadionom u Zagrebu, iako City ima deset puta veći budžet od Dinama, to bi mogla biti neizvjesna utakmica. Problem je što Dinamo večeras možda bude ovisio i o jednoj drugoj utakmici, ali nema veze, treba ići do kraja, nema predaje”, rekao je Čeferin, koji je inače, navodno, navijač Hajduka, a uoči utakmice Dinama i Cityja trebao bi se sastati i sa čelnim ljudima hrvatskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.