(FOTO) EBEL liga: Hokejaši Medveščaka poraženi u Domu sportova od Innsbrucka

Foto: fah

Hokejaši Medveščaka u svom su prvom ovosezonskom nastupu u Domu sportova u EBEL-u izgubili od Innsbrucka sa 2-3 (1-1, 1-1, 0-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Po “medvjede” su kobna bila isključenja, jer su i prvi i posljednji pogodak na utakmici primili s igračem manje na ledu. Goste je u vodstvo doveo Levko Koper (5:49), no Sebastien Sylvestre (11:49) i Tom Zanoški (26:34) uspjeli su preokrenuti rezultat. Nažalost, John Lammers (31:37) vrlo brzo je poravnao na 2-2 da bi Tyler Spurgeon (42:41) početkom trećeg dijela još jednom iskoristio igrača više na ledu za novo vodstvo Innsbrucka koje su gosti zadržali do kraja.

Zbog preuređenja Doma sportova Medveščak je dosadašnje svoje domaće utakmice igrao u Sisku.

Medveščak je 10. na ljestvici sa 13 bodova izu 13 nastupa, dok je Innsbruck sedmi sa 18 bodova iz 14 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeću utakmicu Medveščak će igrati u utorak u gostima kod Dornbirna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.