(FOTO) Liga prvaka: Jug svladao Barcelonetu, šest golova Obradovića; remi Jadrana i Spandaua

Dubrovnik, 18.10.2019. - Utakmicu 2. kola A skupine LEN Lige vaterpolskih prvaka u dubrovačkom su Gružu u petak navečer odigrali Jug Adriatic osiguranje i Zodiac Barceloneta. foto HINA/ Baldo MARUNČIĆ/ bm

Vaterpolisti dubrovačkog Juga AO upisali su i drugu pobjedu u drugom nastupu u skupini A Lige prvaka nakon što su na svojem bazenu svladali španjolsku Barcelonetu s 15-13.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Juga najbolji je bio Paulo Obradović sa šest golova, a Barcelonetu je predvodio Alvaro Ortega s četiri pogotka.

Drugi hrvatski predstavnik u skupini splitski Jadran osvojio je prvi bod odigravši kod kuće 12-12 protiv Spandaua 04 iz Berlina.

Nakon dva kola u skupini A Jug, grčki Olympiacos i mađarski Szolnoki imaju maksimalan učinak, odnosno po šest bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu u 2. kolu skupine B zagrebačka Mladost na svom bazenu igra protiv autsajdera Dinama iz Tbilisija.

Košarkaši Zadra u susretu su 3. kola regionalne ABA lige izgubili na gostovanju kod Mega Bemaxa sa 74-98.

Allen je s 24 koša bio najefikasniji kod Zadra, dok je Nikola Mišković s 18 ubačaja predvodio Mega Bemax.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.