(FOTO) Liga prvaka: Real u uzbudljivoj utakmici uz Modrića svladao Inter, gol Perišića, zaigrao i Brozović

epa08796894 Madrid's midfielder Luka Modric (R) in action against Internazionale's defender Danilo D'Ambrossio (L) during the UEFA Champions League group B match between Real Madrid and FC Internazionale at Alfredo Di Stefano stadium in Madrid, Spain, 03 November 2020. EPA/JuanJo Martin

U susretima trećeg kola Lige prvaka najzanimljiviji je večeras bio sudar Real Madrida i Intera, u kojemu je Kraljevski klub slavio s 3:2, a u njemu su sudjelovala tri hrvatska reprezentativca, Luka Modrić u Realu te Ivan Perišić i Marcelo Brozović u Interu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je veliku šansu imao već u četvrtoj minuti, pucao je Asensio, ali obranio je Handanovič. Tri minute kasnije opasno je s 18 metara pucao Valverde. U 10. minuti je brzom kontrom uzvratio Inter, do lopte je na drugoj vratnici došao Perišić, koji je trebao pucati, ali pucao je Braelle i promašio. Samo minutu kasnije zaprijetio je golu domaćina Lautaro Martinez, a novu priliku imali su gosti u 15. minuti, kada je Martinez dao povratnu loptu Vidalu, a njegov snažni udarac s ruba kaznenog prostora odlazi malo pred gola.

U 21. minuti sjajnu šansu za Real imao je Valverde koji je iz poluvoleja opalio previsoko.

Vodstvo Realu donio je Benzema, a pednost domaćina povisio je Sergio Ramos sjajnim skokom i udarcem nakon kornera u 33, minuti, no kad se činilo da će gosti potonuti samo dvije minute kasnije Lautaro Martinez ih je vratio u igru pogotkom za 2:1. Sve do 66. minute bez pravih prilika pred bilo čijim vratima, a nakon 21 minute igre u nastavku Lucas Vázquez je s 13 metara po sredini tukao pokraj vrata. Ivan Perišić je na asistenciju Martineza u 68. minuti pogodio suprotni kut gola i izjednačio na 2:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 75. minuti lopta je nakon pogreške Realove obrane došla Lautaru Martinezu, no njegov udarac s 20 metara otišao je pored gola. I onda je došla kazna, u 80. minuti Rodrygo je na asistenciju Viniciusa vratio Real u vodstvo 3:2, što je bilo dovoljno za tešku pobjedu Zidaneove momčadi.

Luka Modrić ušao je u igru za Real u 78. minuti, Ivan Perišić odigrao je za Inter do 78. minute, a Marcelo Brozović je odradio svih 90 minuta za goste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.