(FOTO) Na Old Traffordu bitka za Ligu prvaka i ostanak u ligi: Remi Manchester Uniteda i West Hama, rezultat koji odgovara jednima i drugima…

Foto: fah

Nogometaši Manchester Uniteda igrali su na svom Old Traffordu vrlo važnu utakmicu protiv West Hama u sklopu 37. kola Premiershipa. Naime, United nije smio izgubiti zbog borbe za Ligu prvaka, dok West Ham nije smio izgubiti zbog borbe za ostanak u ligi. Dakle, oba kluba s velikim ulogom su ušla u dvoboj, no, United se ”igrao” s Ligom prvaka, na kraju je ipak nekako uspio dogurati do odgovarajućeg rezultata, iako njime ne mogu biti potpuno zadovoljni. No, s obzirom na sve ono što su večeras pokazali dobro su i prošli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Naime, gostujuća momčad povela je u završnici prvog poluvremena preko Antonia koji je pogodio iz jedanaesterca. Nakon tog šoka za United zazvonilo je zvono na uzbunu na kultnom Old Traffordu.

Manchester United se uspio sabrati te je u 51. minuti uspio poravnati rezultat. Greenwood je zabio novi gol u ovoj sezoni i na taj način donio bod svom klubu, iako se očekivala pobjeda. Naime, rezultat od 1:1 postavljen u 51. minuti susreta je i konačni rezultat dvoboja.

Manchester Unitedu je nakon ovog remija jedan bod dovoljan u posljednjem kolu protiv Leicestera kako bi osigurao Ligu prvaka, da je poražen od West Hama vjerojatno bi ostali bez igranja u najjačoj klupskoj nogometnoj ligi u Europi. Zapravo, sve bi ovisilo o tome što bi Chelsea uspio napraviti u posljednja dva kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim bodom i teoretski West Ham je ostao u ligi s obzirom kako ima četiri boda više od opasne zone.

Premiership, 37. kolo:

Manchester United – West Ham 1:1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.