(FOTO) Na treningu Vatrenih španjolski novinari, Japanci rade reportažu o Modriću, raste atmosfera uoči spektakla…

Foto: fah

Za dva dana Hrvatska će se na Maksimiru suprotstaviti izuzetno moćnoj reprezentaciji Španjolske, koja je prije osam godina osvojila i naslov svjetskog prvaka i koja je Hrvatsku u Echeu u prvoj utakmici deklasirala čak sa 6:0 te tako Vatrenima nanijela najteži poraz u bogatoj povijesti. Završnica Lige nacija doista će biti spektakularna, Španjolci na Maksimiru, nakon toga Englezi na Wembleyju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah

Vatreni su odradili i trening na kojem se pojavio i Josip Pivarić, koji nije, nažalost, radio s momčadi već je trčao oko terena. Izbornik Zlatko Dalić nije optimističan glede povratka Josipa Pivarića za utakmicu protiv Španjolske iako nogometaš čini se što može ne bi li se brzo vratio. Dalić će očito biti primoran pronaći novo rješenje za lijevi bok.

Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Koja će to alternativa biti teško je u ovom trenutku reći budući da duže vrijeme nema Ivana Strinića. Nažalost, mogao bi na desnoj strani Dalić izgubiti Šimu Vrsaljka, što bi bio izuzetno težak udar za Vatrene. Umjesto njega mogli bi zaigrati Antonio Milić ili Tin Jedvaj, koji je u posljednje vrijeme u dobroj formi.  Igra sjajno u dresu Bayera. Postoji također mogućnost da Vrsaljka Dalić prebaci na lijevi bok, odnosno na mjesto Josipa Pivarić, a da na desnom boku zaigra Jedvaj, koji je već to mjesto u vatrenom dresu igrao.

Glede ostalih igrača više ili manje svi su spremni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo da su se na treningu Vatrenih pojavili i španjolski novinari te japanska državna televizija, Naime, Japanci rade jednosatnu reportažu o kapetanu Vatrenih Luki Modriću.

Podsjetimo, na terenu broj pet tijekom dana odigran je turnir za djecu s posebnim potrebama, na kojem su nastupila četiri prvoligaša. Uključila se i zaklada hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića, mališani su tako dobili posebno iznenađenje te su se na treningu mogli fotografirati s igračima hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.