(FOTO) Navijači Širokog Brijega povodom tragedije u Haagu i smrti Slobodana Praljka: ‘Počivaj u miru generale’

Foto: Facebook

Nakon tragedije i smrti generala Slobodana Praljka u sudnici haškog suda, nakon šokantnih scena koje su obišle svijet, nakon sramotne presude Međunarodnog suda u Haagu kojom je potvrđen i udruženi zločinački pothvat te su potvrđene presude hrvatskoj šestorci, uslijedile su brojne reakcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, obitelji generala Praljka mnogi su izrazili sućut. Počast generalu i zahvalu legendarnom vojniku, velikom čovjeku, dali su također mnogi, uključujući i navijače hrvatskih klubova, kako u Hrvatskoj tako i u BiH. Uz brojne svijeće, koje gore diljem Mostara, Širokog Brijega….,  ove tmurne, mračne noći, navijači nogometnog i košarkaškog kluba Široki Brijeg Škripari također su poslali svoju poruku, koja je objavljena i na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Slobodan Praljak nije ratni zločinac. S prijezirom odbacujem vašu presudu”, stoji na Facebooku Škripara. Rečenica je to koju je general izgovorio netom prije nego li je popio otrov.

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook

”Počivaj u miru generale”, poruka je s ulica Širokog Brijega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.