(FOTO) Obilježen 108. rođendan Hajduka: Pogledajte što se događalo i tko je sve došao

Foto: fah

Na Poljudu je obilježen 108. rođendana Hajduka uz dva događaja – predstavljanje knjige “Frane Matošić – najveći kapetan” autora Borisa Vrdoljaka Mandete o legendarnom napadaču koji je za Hajduk skupio 739 nastupa postigavši 729 golova i otvaranje vitrine u čast Slavka Luštice, još jedne legende Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sretan rođendan našemu Hajduku! Lijepo je biti ovdje, mjesto mi je ovdje. Vidim puno dobrih ljudi koji razgovaraju u lijepoj atmosferi. Hajdukovi rezultati i atmosfera oko kluba pokazuju da se ide naprijed, a to je još jedna potvrda da treba ustrajati i biti uporan. Hajduk je to uvijek pokazivao kada je bilo teško, imao je force iskoračiti i napraviti dobar rezultat. Nadam se dobrim rezultatima u idućim utakmicama, pogotovo s Rijekom i Goricom”, rekao je gradonačelnik Andro Krstulović Opara, prenose Sportske novosti.

“Još jednom bih zahvalio svima koji su došli uveličati 108. rođendan Hajduka u godini koja je bila turbulentna, ali u kojoj smo našli pravi put. Vjerujem da će ovaj smjer koji smo zacrtali biti smjer uspjeha i bolje budućnosti. Hvala svima na podršci, od sponzora do zaposlenika, te igrača koji daju srce na terenu. Vraćamo se onim vrijednostima koje su iskonske, hajdučke – hajdučko srce, odricanje, rad s vlastitim kadrovima, razvoj vlastitih igrača. To je jedini pravi put za Hajduk. Kroz zahvalu našim legendama kao što smo to napravili, učenje povijesti, samo možemo biti bolji u budućnosti”, poručio je predsjednik Hajduka Jasmin Huljaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.