(FOTO) Održana emotivna komemoracija za Zvezdana Cvetkovića: Došli Ćiro, Bandić, Zlatko Kranjčar…

Foto: Fah

U prostorijama GNK Dinamo održana je emotivna komemoracija za legendarnog bivšeg igrača Modrih Zvezdana Cvetkovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svaka smrt je teška, pogotovo izrazito i naprasno kako se to dogodilo našem Zvezdanu. Znam da je teško, ali to je sudbina i moramo se miriti s time. Zvezdan bio je zapažen član naše velike obitelji. Bio je član čuvene generacije ’82., reprezentativac Jugoslavije… “, rekao je predsjednik modroga kluba Mirko Barišić.

“Zvezdan Cvetković zaslužuje da se uvijek sjećamo njegovog doprinosa za klub. Rekao mi je kod posljednjeg zajedničkog susreta kako je jako ponosan što je bio dio Dinama jer je Dinamo njegov život i da čuvamo tu instituciju jer to je utvrda svih nas i uzor naših generacija. Ljudi nikad ne umiru, ako iza njihove smrti ostaju oni koji ga vole i cijene. Neka počiva u miru i neka mu je velika hvala za sve što je učinio za naš klub”, dodao je.

Legendarni trener kluba Miroslav Ćiro Blažević također se oprostio od Zvezdana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uistinu jedan težak dan za sve nas. Ja sam ga nakon njegove majke najbolje poznavao. Radi se o jednom sportašu, osobito samozatajnog, i upozorit ću na jednu istinu. To je jedini igrač na kojega nikad nisam povisio ton, svi su dobivali kritike, ali on nikad. On je bio posvećen samo onome što je radio, vodio je velikog računa o tome da ambijent bude onakav kakav je morao biti da napravimo povijesni rezultat koji smo napravili. Dinamo je u ovom trenutku dao najviše što je mogao dati, jednu čast i potvrdu jedne veličine kakav je bio Zvezdan. Neka mu je laka Hrvatska zemlja”, rekao je Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.