(FOTO) Pogledajte nepobjedivu Hrvaticu Sandru Perković sa zlatnim odličjem oko vrata: ‘Nadam se da sam Hrvate učinila ponosnima’

Foto: Fah

Zlatna Hrvatica, Sandra Perković, po drugi puta u svojoj bogatoj karijeri postala je Svjetska prvakinja u bacanju diska. Sandra je suvereno osvojila zlato te je tako potvrdila kako se s pravom može već sada smatrati jednom od najboljih hrvatskih sportašica svih vremena, odmah uz bok Janici Kostelić te Blanki Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon nove medalje hrvatska sportašica Sandra Perković izjavila je u nedjelju da se osjeća prekrasno i da se nada da je učinila Hrvate ponosnima.

“Osjećam se prekrasno, vratila sam svjetsku titulu u svoju u ruke, sezona je za mene bila teška, imala sam uspona i padova, izvukla sam najbolje, rekla je Sandra Perković koja je na atletskom SP u Londonu drugi put u karijeri osvojila naslov svjetske prvakinje u bacanju diska.

Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

U razgovoru s novinarom HRT-a zaključila je da nikad nije imala tako dobro natjecanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dva puta sam bacila preko 70 metara a mogla sam baciti i dalje. Bodrila sam se iz serije u seriju, imala sam tehničkih problema, ali iz natjecanja u natjecanje ću to ispraviti, rekla je Perković.

Zadovoljna je što ovog puta ni jedan hitac nije otišao u mrežu, a to je ono, dodala je, na čemu su radili i na što su pazili. “Imala sam odlično zagrijavanje, natjecanje je bilo još bolje”, rekla je Perković, dodavši da je nitko ne može pobijediti koliko ona samu sebe može pobijediti.

Za stadion na kojem je osvojila i svoje prvo olimpijsko zlato rekla je da kod nje budi posebne emocije. “Svi su nas bodrili, osjećam se ovdje kao doma, dala sam sve od sebe i nadam se učinila Hrvate ponosnima”, kazala je Perković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Edis Elkasević rekao je da su vratili svjetsko zlato tamo gdje pripada. Došli smo spremni, iako smo u Riju osvojili zlato ostao je zlatan okus od rezultata, a 2015. je izgubila u prvom hicu tako da smo htjeli pokazati da i mi u prvom hicu možemo riješiti takmičenje, rekao je Elkasević.

Sandra je i dvostruka Olimpijska pobjedinca. A kako i koliko prekrasno Sandra izgleda na postolju samo za odabrane, s kolajnom oko vrata, pogledajte u priloženim fotografijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.