(FOTO) Rijeka slavila preokretom na Rujevici protiv Varaždina

Foto: fah

U susretu 8. kola Prve hrvatske nogometne lige nogometaši Rijeke na svojoj Rujevici svladali su Varaždin 2:1. Sva tri gola, zanimljivo, pala su u prvom dijelu utakmice. Gosti su poveli preko Obregona (16), na 1-1 poravnao je autogolom Stolnik (20-ag), pobjedu je Rijeci donio u 36. minuti Kulenović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

”Gosti su do prednosti stigli preciznim udarcem Obregona sa 12-13 metara koji je prošao kroz veliku gužvu pred domaćim vratima, no samo četiri minute potom Lončar je iz kornera poslao loptu u peterac varaždina gdje je Stolnik pokušao izbiti loptu ispred Escovala, ali uspio je tek skrenuti loptu u vlastitu mrežu.

Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Rijeka je do pobjede stigla lijepim golom Kulenovića koji je glavom u padu s pet metara proslijedio loptu u gol nakon ubačaja Štefulja s lijeve strane”, pišu Sportske novosti.

Nakon ove utakmice Rijeka se s 12 bodova nalazi na četvrtom mjestu, ali ima i dvije utakmice manje. Varaždin je sedmi sa sedam bodova. Naravno, na vrhu ljestvice HNL-a je Dinamo koji ima 19 bodova, ali i utakmicu manje, Gorica na drugom mjestu ima 16 godova, na trećem je mjestu Osijek s 13 bodova i utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.