(FOTO) Uvertira za Manchester City:Dinamo na Maksimiru teškom svladao Varaždin

Foto: fah

Nogometaši Dinama, nakon velikog broja promašaja, teškom su mukom na Maksimiru u sklopu 18. kola Prve hrvatske nogometne lige svladali Varaždin 1:0. Pobjednički gol za Dinamo zabio je Gavranović u 77. minuti susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Bila je ovo generalna proba za Dinamo uoči velikog spektakla protiv Manchester Cityja u srijedu, nažalost, na tribinama se našlo jedva 1500 gledatelja.

Foto: fah

Teško je govoriti koliko je uspio ”eksperiment” Nenada Bjelice, ipak je Varaždin daleko ispod kvalitete klubova koji igraju u Ligi prvaka. Podsjetimo, protiv Cityja u sklopu 6.kola Lige prvaka Dinamo će nastupiti znatno oslabljen, posebno u obrani, a u nekim kombinacijama pobjeda se Dinamu nameće kao imperativ.

Dinamo 1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Livaković – Stojanović, Dilaver, Ademi (c), Moubandje – Gojak, Moro – Kadzior, Olmo, Marin- Petković

Varaždin 0

Nevistić – Stolnik, Senić, Prce – Tkalčić, Kolarić, Jessie, Roca, Miličević – Benko (c), Posavec

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.