(FOTO) VAR u prvom planu: Gorica i Rijeka nakon drame u završnici podijelili bodove

Foto: fah

U utakmici 22. kola Prve hrvatske nogometne lige nogometaši Gorice i Rijeke odigrali su utakmicu bez golova. Susret je sudio Fran Jović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah

 

Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Bila je to utakmica u kojoj je bilo jako puno promašaja, a Riječani su bolje otvorili susret, što se potvrdilo kroz prilike, poglavito u prvom dijelu. Naime, Rijeka je imala dvije prilike u prvom poluvremenu, Gorica niti jednu.

Priliku je u 23. minuti susreta propustio Čolak, koji je bio na pet metara od gola domaće momčadi, no, umjesto mreže lopta je pogodila stativu.  U 34. minuti susreta nakon kontre Halilović nije dobro zahvatio loptu, koja je ipak išla uz samu stativu tako da se vratar domaće momčadi morao pošteno namučiti.  Šest minuta prije kraja prvog dijela Lončar je domaćim vratima zaprijetio no, Kahlina se nije dao iznenaditi.  Naime, Lončar je nakon 50 metara sprinta pokušao domaćem golmanu loptu gurnuti kroz noge, međutim, vratar Gorice je na to bio spreman i spasio je svoja vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku utakmice tempo je znatno pao, obje su momčadi pokušavale do gola doći preko kontri, no, pravih prilika, osim stative Lovrića iz slobodnog udarca u 50. minuti, nije bilo sve do same završnice. Naime, u 91. minuti susreta prava drama. Štefulj je ubacio loptu, Čolak je zabio za Rijeku, no, nakon što je sudac Jović konzultirao VAR poništio je pogodak Čolaka jer je ovaj igrao rukom.

Nakon ovog remija Rijeka je pala na četvrto mjesto, naime, pretekao ih je Osijek poslije pobjede protiv Dinama, dok je Gorica sada šesta s tri boda manje od petoplasirane Lokomotive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.