(FOTO, VIDEO) Borussia potpuno preokrenula protiv Intera, Brozovićev sjajan potez, a zatim i pogreška

epa07975012 Dortmund's Jadon Sancho (R) in action during the UEFA Champions League group F soccer match between Borussia Dortmund and Inter Milan in Dortmund, Germany, 05 November 2019. EPA/FRIEDEMANN VOGEL

U derbiju večeri u skupini F Borussia je u Dortmundu preokrenula protiv Intera 0:2 i slavila 3:2 pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci su bili Lautaro Martinez u 5. minuti i Matias Vecino u 40. minuti. Hakimi je u 51. minuti smanjio zaostatak Borussije, a u 64. minuti je Brandt postigao izjednačujući pogodak nakon što je Paco Alcacer ukrao loptu Brozoviću i asistirao svom suigraču. Pobjednički pogodak u 77. minuti postigao je Hakimi na asistenciju Jadona Sancha.

Brozović je odigrao cijelu utakmicu i imao je značajnu ulogu kod drugog pogotka Intera, ali njegov neoprez donio je izjednačujći pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupina F
KRAJ: Barcelona – Slavia Prag 0:0
KRAJ: Borussia Dortmund – Inter 3:2 (Hakimi 51′, 80′, Brandt 64′ / L. Martinez 5′, Vecino 40′)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.