(FOTO, VIDEO) Liga prvaka: Liverpool bez Lovrena svladao Genk i zasjeo na vrh ljestvice u skupini

epa07974924 Naby Keita of Liverpool (L) and Joakim Mahle of Genk (R) in action during the UEFA Champions League Group E soccer match between Liverpool FC and KRC Genk at the Anfield stadium in Liverpool, Britain, 05 November 2019. EPA/PETER POWELL

Liverpool je sa 2-1 svladao Genk pa su zasjeli na vrh ljestvice u skupini E, jer je Napoli kod kuće odigrao samo 1-1 protiv Salzburga. Napoli ima osam bodova, Salzburg je na četiri, a Genk ima samo jedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dejan Lovren je ostao na klupi Liverpoola.

U skupini G vodeći dvojac nakon 4. kola su RB Leipzig sa devet i Lyon sa sedam bodova. Leipzig je sa 2-0 slavio kod Zenita golovima Demmea (45+5) i Sabitzera (63), dok je Lyon sa 3-1 svladao Benficu pred svojim navijačima. Andersen (4), Depay (33) i Traore (89) bili su strijelci za domaće, dok je Seferović (76) pogodio mrežu Lyona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupina E
KRAJ: Napoli – Salzburg 1:1 (Lozano 44′ / Haaland 11′)
KRAJ: Liverpool – Genk 2:1 (Wijnaldum 14′, Oxlade-Chamberlain 53′ / Samatta 41′)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.