(FOTO, VIDEO) Europska liga: Gostujuće pobjede Arsenala i Seville, Cluj iznenadio Lazio

epa07853825 Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang (L) in action against Frankfurt's Martin Hinteregger (R) during the UEFA Europa League Group F match between Eintracht Frankfurt and Arsenal FC in Frankfurt Main, Germany, 19 September 2019. EPA/ARMANDO BABANI

U Europskoj ligi bogometaši Arsenala i Seville startali su gostujućim pobjedama, dok je Cluj iznenadio Lazio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal je u susretu 1. kola F skupine u Frankfurtu pobijedio Eintracht sa 3-0, a e Standard je pobijedio Vitoriju Guimaraes sa 2-0.

Sevilla je u susretu skupine A na gostovanju pobijedila Karabag sa 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu APOEL i F91 Dudelange su Nikoziji odigrali ludu utakmicu sa sedam golova, a na koncu su gosti slavili sa 4-3.

U Skupina B Dynamo Kijev je golom Bujalskija u 84. minuti slomio Malmo. Josipa Pivarića nije bilo kod Ukrajinaca. Kopenhagen je identičnim rezultatom porazio Lugano, a pogodak odluke zabio je Santos u 50. minuti. Karlo Bartolec i Robert Mudradžija nisu nastupili kod domaćina.

Gol je odlučio i u susretu između LASK-a i Rosenborga u skupini D, a tri boda je osvojio austrijski sastav. PSV je u Eindhovenu pobijedio Sporting sa 3-2. Najveće iznenađenje prvog dijela današnjeg programa u Europskoj ligi napravio je Cluj pobijedivši Lazio sa 2-1. Rennes i Celtic su igrali 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.