(FOTO, VIDEO) Liga prvaka: U derbiju večeri PSG pobijedio Liverpool, igrao Dejan Lovren, Napoli rutinski do pobjede protiv Crvene zvezde, Rog ušao u završnici…

Foto: fah

U derbiju večeri nogometne Lige prvaka PSG je na Parku prinčeva pobijedio Liverpool sa 2-1. Zanimljivo je bilo i u Londonu gdje je Tottenham lovio pobjedu protiv Intera kako bi ostao u igri za prolaz i na koncu slavio sa 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

PSG je poveo u 13. minuti golom Juana Bernata koji je iskoristio pogrešku Van Dijka i zabio za vodstvo domaćina. Na 2-0 je povisio Neymar u 37. minuti nakon sjajne kontre. Brazilac je započeo akciju gurnuvši loptu na krilo Mbappeu koji je projurio po lijevoj strani i ubacio za Cavanija čiji je udarac s nekoliko metara obranio Alisson. Na odbijenu loptu naletio Neymar i zabio za 2-0. Liverpool je bez prave igre smanjio u posljednjim trenucima prvog dijela i to iz kaznenog udarca kojeg je realizirao James Milner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku susreta bilo je nekoliko prilika na obje strane, no rezultat se više nije mijenjao. Dejan Lovren je odigrao cijeli susret za ‘Redse’.

U drugom susretu iz skupine C Napoli je pobijedio Crvenu zvezdu sa 3-1. Golove za talijanski sastav zabili su Marek Hamšik (11) i Dries Mertens (33, 52), dok je pogodak za goste postigao El Fardou Ben Nabouhane (58).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marko Rog je za Napoli igrao posljednje četiri minute.

Uoči zadnjeg kola Napoli vodi s devet bodova, PSG ima osam bodova, Liverpool šest, a Crvena zvezda četiri boda. U zadnjem kolu sastaju se Liverpool i Napoli, te Crvena zvezda i PSG.

Rezultati susreta 5. kola Lige prvaka:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletico Madrid – Monaco 2-0 (Badiashile 2ag, Griezmann 24)

Borussia Dortmund – Club Brugges 0-0

1. Atletico Madrid 12

2. Borussia Dortmund 10

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Brugge 5

4. Monaco 1

Skupina B:

PSV Eindhoven – Barcelona 1-2 (De Jong 83//Messi 61, Pique 70)

Tottenham – Inter Milano 1-0 (Eriksen 80)

1. Barcelona 13

2. Inter Milano 7

3. Tottenham 7

4. PSV Eindhoven 1

Skupina C:

PSG – Liverpool 2-1 (Bernat 13, Neymar 37//Milner 45+1pen)

Napoli – Crvena zvezda 3-1 (Hamšik 11, Mertens 34, 52//Nabouhane 57)

1. Napoli 9

2. PSG 8

3. Liverpool 6

4. Crvena zvezda 4

Skupina D:

Lokomotiva Moskva – Galatasaray 2-0 (Krychowiak 43, Ignjatijev 53)

Porto – Schalke 3-1 (Eder 52, Jesus Corona 54, Marega 90+4//Bentaleb 89pen)

1. Porto 13

2. Schalke 8

3. Galatasaray 4

4. Lokomotiva 3

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.