(FOTO, VIDEO) Liverpool u polufinalu Liga kupa, junak pobjede 17-godišnji Ben Woodburn, Dejan Lovren ostao na klupi

Foto: fah

Nogometaši Liverpoola plasirali su se u polufinale ovosezonskog engleskog Liga kupa svladavši na svom Anfieldu drugoligaša Leeds United sa 2-0 (0-0), a junak pobjede postao je 17-godišnji Ben Woodburn koji je postigao drugi pogodak postavši tako najmlađi strijelac u službenoj utakmici u povijesti kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah

Woodburn, koji je u igru ušao u 67. minuti, pogodio je za 2-0 u 81. i tako u dobi od 17 godina i 45 dana postao najmlađi strijelac u povijesti “redsa” oborivši rekord Michaela Owena koji je svoj prvi gol postigao sa 17 godina i 143 dana.

Foto: fah
Foto: fah

Prvi gol postigao je Origi u 76. minuti.

Hrvatski stoper Dejan Lovren ostao je na klupi Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah

Polufinale je u utorak izborio i Hull City koji je boljim izvođenjem 11-eraca izbacio vodeći sastav druge lige Newcastle United. Nakon 90 minuta bilo je 0-0, a nakon 120 1-1. Prilikom izvođenja 11-eraca domaći su bili uspješniji sa 3-1.

Foto: fah
Foto: fah

U preostala dva četvrtfinala u srijedu će igrati Arsenal – Southampton i Manchester United – West Ham United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.