(FOTO, VIDEO) Veliki WTA/ATP turnir u Miamiju približava se završnici: Konta i Wozniacki za naslov, sjajni Roger Federer protiv Kyrgiosa za finale!

Foto: fah

Britanka Johanna Konta, 11. tenisačica svijeta, igrat će u subotu u finalu teniskog WTA turnira u Miamiju protiv Dankinje Caroline Wozniacki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Konta je u polufinalu bila bolja sa 6-4, 7-5 od Amerikanke Venus Williams, 12. na ljestvici WTA koja je do sada tri puta osvajala turnir u Miamiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Caroline Wozniacki je plasman u subotnjem finalu osigurala pobjedom od 5-7, 6-1, 6-1 nad drugom nositeljicom Karolinom Pliškovom.

Pregled rezultata s teniskog ATP i WTA turnira u Miamiju:

Miami, ATP (7,913 milijuna dolara):
– četvrtfinale:
Roger Federer (Švi/4) – Tomaš Berdych (Češ/10) 6-2, 3-6, 7-6 (6);
Nick Kyrgios (Aus/12) – Alexander Zverev (Njem/16) 6-4, 6-7 (9), 6-3;

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miami, WTA (7,669 milijuna dolara):
– polufinale:
Caroline Wozniacki (Dan/12) – Karolina Pliškova (Češ/2) 5-7, 6-1, 6-1;
Johanna Konta (VBr/10) – Venus Williams (SAD/11) 6-4, 7-5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.