FourFourTwo: ‘Modrić je dokazao da je jedan od najvećih veznih igrača ove generacije’

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija dobila je nove pohvale. Naime, časopis FourFourTwo izabrao je najbolje igrače dosadašnjeg dijela Svjetskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na samom vrhu je hrvatski kapetan Luka Modrić.

“Nikog više ne iznenađuje što je Modrić sjajan, on je izvanredan nogometaš. No u kontekstu njegove izvrsnosti mora se razmotriti i to što je Modrić optužen za krivokletstvo u ožujku, nakon svjedočenja o Zdravku Mamiću. To bi za bilo koga bilo dovoljno da mu odvrati misli s nogometa, ali Modrić je nastavio kao da se ništa nije dogodilo i odveo Hrvatsku u osminu finala. Bio je dirigent ponekad neuštimanog orkestra, a ponovno se pokazao njegov nenametljiv sjaj. Modrić je dokazao da je jedan od najvećih veznih igrača ove generacije”, piše FourFourTwo.

Najbolji igrači SP-a po izboru časopisa FourFourTwo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Luka Modrić (Hrvatska)
2. Diego Godin (Urugvaj)
3. Cristiano Ronaldo (Portugal)
4. Harry Kane (Engleska)
5. Hirving Lozano (Meksiko)
6. Isco (Španjolska)
7. Christian Eriksen (Danska)
8. Takashi Inui (Japan)
9. Aleksandr Golovin (Rusija)
10. Andre Carrillo (Peru)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.