FourFourTwo: Zlatko Dalić je peti najbolji izbornik na Euru

Foto: Drago Sopta/HNS

Početak Eura u Njemačkoj je sve bliže. Za točno 38 dana odigrat će se prva utakmica Europskog prvenstva između Njemačke i Škotske u Munchenu, a Hrvatska će dan kasnije u Berlinu igrati svoju prvu utakmicu protiv Španjolske. Uoči Eura, ugledni portal FourFourTwo objavio je popis izbornika svih reprezentacija koje je rangirao od najboljeg do najlošijeg prema njihovoj procjeni, a evo gdje se nalazi Zlatko Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na prvom mjestu je Didier Deschamps (Francuska), a slijede ga Luciano Spalletti (Italija) i Julian Nagelsmann (Njemačka). Kao najlošijeg, FourFourTwo je izdvojio izbornika Srbije Dragana Stojkovića, a hrvatski izbornik Zlatko Dalić je zauzeo peto mjesto u ukupnom poretku.

“Čovjek koji stoji iza najvećeg hrvatskog turnirskog nastupa (završio je kao drugoplasirani na Svjetskom prvenstvu 2018.) Zlatko Dalić skoro je punih sedam godina na čelu Hrvatske.

Njegova momčad ispala je u šesnaestini finala Eura 2020., ali dosljednost koju je uspio postići sa zemljom čije ukupno stanovništvo broji manje od četiri milijuna ljudi jednostavno se mora pohvaliti. Njihove superzvijezde poput kapetana Luke Modrića nisu nimalo mlađe, ali Hrvatska nikad nije momčad koju treba olako shvatiti pod Dalićem”, piše o Daliću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.