BBB poručuju: Dajte Armadi cijeli jug iako Rijeka nas stavlja u kavez

Foto: fah

Nakon pobjede na Rujevici (1:2) protiv Rijeke kojom su došli na korak od ponovnog osvajanja naslova prvaka Hrvatske, Dinamo čekaju novi izazovi. Prvo u subotu dočekuju Osijek u sklopu 34. kola SuperSport HNL-a, a u srijedu 15. svibnja na Maksimiru dočekuju Rijeku u prvoj utakmici finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. BBB su se oglasili povodom toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bad Blue Boysi su svom klubu poručili da žele da Dinamo navijačima Rijeke pruži cijeli kapacitet južne tribine bez obzira na to što je to više od onog što Riječanima pripada po propisima. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Sljedeći tjedan nas očekuje prva utakmica finala Kupa s Rijekom na Maksimiru. Ovim putem apeliramo na vodstvo našeg kluba da gostujućim navijačima stavi na raspolaganje puni kapacitet južne tribine Maksimira i da se takve prakse drži i ubuduće. Sve dok je konfiguracija stadiona i te tribine takva kakva jest i dok to nije na štetu Dinama i njegovih navijača.

Bez obzira na to što nam dolazi klub koji gostujuće navijače smješta u kavez, želimo da gostujućim navijačima svih klubova koji gostuju na Maksimiru bude omogućen normalan tretman i maksimalan broj ulaznica.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.