Francuski izbornik nakon remija protiv BiH: ‘Kvalifikacije su očito komplicirane za sve reprezentacije’

Foto: fah

Reprezentacija Bosne i Hercegovine iznenadila je u Francuskoj domaću reprezentaciju te je izborila bod odigravši 1:1. Naravno, u BiH vlada dobro raspoloženje nakon remija sa svjetskim prvacima, iako ni Francuzi nisu pretjerano histerični od tuge, svjesni su svoje kvalitete i gotovo je sigurno izborit će plasman na SP u Kataru sljedeće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dio francuskih medija preispituje status izbornika Didera Deschampsa, a što je nevezano uz samu utakmicu večeras. Naime, Francuzi već duže vrijeme ne briljraju, a razočarali su i na Euru ovog ljeta, kada su ispali već u osmini finala.

Deschamps je večeras za francuske medije istaknuo  da je bilo teško igrati gotovo čitavo drugo poluvrijeme s igračem manje.

“Uvijek je puno složenije igrati sa deset igrača. Čak i kada smo se reorganizirali kako bismo bili kompaktniji. Imali smo neke povoljne situacije, ali očito to nije ono što smo tražili večeras”, rekao je francuski te je podvukao da je Francuska željela ta tri unaprijed uknjižena boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Željeli smo tri boda, ali dogodilo se to isključenje. Kvalifikacije su očito komplicirane za sve reprezentacije. A, kada ste suočeni sa kompaktnim protivnikom, uvijek je teško pronaći rješenje”, zaključio je francuski izbornik.

Podsjetimo, Francuzi već u subotu imaju teško gostovanje u Ukrajini, Francuzi su zasad osvojili osam bodova iz četiri utakmice te su i dalje najboljoj poziciji u kvalikacijama za SP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.