Futsal Dinamo na korak do Prve lige

Nova atrakcija zagrebačkog sporta Futsal klub Dinamo je na korak do plasmana u Prvu nacionalnu futsal ligu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U izvanrednoj atmosferi u dvorani „Doma sportova 2“ pred oko 2500 navijača Dinamo je pobijedio Crnicu iz Pule sa 5:1.

Bila je to, usprkos rezultatu od 5:1, vrlo zanimljiva utakmica. Rano vodstvo Dinama donijelo je bolju igru Crnice, tako da je u nekoliko vrlo opasnih napada pogodak „visio“ u zraku. Utakmica je slomljena početkom drugog poluvremena kada je Dinamo iz kontre zabio drugi pogodak. Tada je Crnica krenula u opći napad, povremeno vadila i golmana iz igre zbog viška igrača u terenu i to – skupo platila.

Utakmica je završena sa 5:1, a tada nastaje veliko slavlje Dinama u dvorani koje se otegnulo i pola sata nakon utakmice. Razdragani navijači Dinama slavili su dugo ovu pobjedu jer ona praktički potvrđuje ulazak u Prvu ligu.
To je veliki uspjeh jer prvi filter do Prve lige su četiri Regionalne lige, nakon čega osvajači prvih mjesta idu na „turnir četvorice prvaka“, odakle samo najbolji ulazi u Prvu ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Futsal Dinamu potreban je još samo bod u idućem kolu i matematički će osigurati plasman u prvu ligu, ali navijači Dinama već mogu početi slaviti.

Zanimljivo je da je prvi puta video linkom prenošena jedna futsal utakmica u Hrvatskoj uz cijenu od 4,99 Eura.

Film sa slavlja igrača i navijača Dinama

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.