Futsal: Nacional uvjerljiv protiv Dinama!

U 1/8 finala kupa Hrvatske sastali su se u Draženovu domu trenutno vodeća momčad 1. Hrvatske futsal lige, Nacional i “mali” Dinamo, klub koji trenutno igra u drugoj ligi, gdje ostvaruje izvrsne rezultate uz veliku podršku BBB-a s tribina, bez obzira na to gdje igraju. Nacional je slavio sa šest pogodaka razlike, bilo je 8:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nacional je u ovom susretu pokazao svu raskoš svog talenta, te su “Novinari” preko Mladena Kocića, Kristijana Grbeše i Tihomira Novaka došli do prednosti od 5:0 u 22 minute igre. Parketom je dominirao Kocić koji je do tada postigao tri od ukupno četiri pogotka na utakmici. Sjajnim se pokazao i Grbeša, koji je u prijelaznom roku prešao iz aktualnog prvaka Alumnusa u redove Nacionala. Tihomir Novak, stožerni čovjek Nacionala još jednom je potvrdio svoju klasu, kako igrom u obrani, tako i sjajnim pogotkom.

U redovima Futsal Dinama zaigrao je i Matija Capar, novopridošlo pojačanje iz Alumnusa, no u početku utakmice nije se najbolje snašao, te je izgubio nekoliko lopti, ali kasnije se vidjelo kako će iskusni i vižljasti Capar biti veliko pojačanje za Futsal Dinamo. Vratar Škorić nije imao svoj dan, osam pogodaka u mreži nije već dugo primio, ali za rijetko koji mu se može prigovoriti. Treba reći kako je Futsal Dinamo nastupio bez nekoliko bitnih igrača poput Šokote, Pavlovića i Novačića.

Osmina finala Hrvatskoga malonogometnog kupa: Futsal Dinamo - Nacional Zagreb
Oko tri tisuće gledatelja pohodilo je ovaj susret, a većinom su to bili BBB, koji podržavaju Futsal Dinamo. Odlična utakmica prošla je u još boljoj atmosferi, a navijači su pljeskom ispratili Nacional, dok su svojim “ljubimcima” poručili kako su uz njih bez obzira gube li ili pobjeđuju, ako daju sve od sebe na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1/8 FINALA KUPA HRVATSKE

Futsal Dinamo – Nacional Zagreb 2:8

KC Dražen Petrović, gledatelja: 3000

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suci: Danijel Janošević (Zagreb), Saša Tomić (Zagreb), Mario Bručić (Zagreb)

Delegat: Željko Franić (Varaždin)

Strijelci: 0:1 Mladen Kocić 3′, 0:2 Tihomir Novak 11′, 0:3 Kristijan Grbeša 15′, 0:4 Mladen Kocić 19′, 0:5 Mladen Kocić 22′, 1:5 Andrija Stipić 25′. 1:6 Bojan Kubović 25′, 1:7 Kristijan Grbeša 32′, 2:7 Antonio Franja 33′, 2:8 Mladen Kocić 37′

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FUTSAL DINAMO: Goran Škorić, Matija Capar, Nikola Grgić, Matija Đulvat, Andrija Stipić, Antonio Franja, Domagoj Purgar, Dražen Ilić, Luka Šavora, Filip Pezelj, Ivan Majić, Ivan Zorić, Tomislav Žunek.
TRENER: Mate Čuljak

NACIONAL ZAGREB: Žarko Luketin, Leo Klindić, Bojan Kubović, Mislav Banek, Sven Horvath, Kujtim Morina, Mladen Kocić, Antonio Jamičić, Igor Leskovar, Ivan Pavlić, Tihomir Novak, Borko Surudžić, Krsitijan Grbeša, Davor Kanjuh.
TRENER: Robert Grdović

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.