Gareth Bale o svom velikom prijatelju: ‘Zbog Luke Modrića došao sam u Real’

Foto: fah

Luka Modrić i Gareth Bale četiri su godine zajedno igrali u engleskom Tottenhamu, nakon toga preselili su se na kultni Santiago Bernabeu, najprije Luka, a onda i Gareth. Danas zajedno igraju u Realu, prvaku Europe i najboljem španjolskom klubu prošle sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznato je da su Luka Modrić i Gareth Bale veliki prijatelji, njihovo prijateljstvo datira još iz vremena dok su zajedno igrali u Engleskoj.

“Luka je razlog što sam došao u Madrid. Znao sam da je sjajan igrač. Pomogao mi je  da se brže prilagodim, a to je naročito važno u ovako velikom klubu”, kazao je Velšanin za Daily Mail.

Igrajući u dresu Totrenhama, nažalost, nisu osvojili niti jedan trofej, ali su zato s relativno manjim klubom igrali četvrtfinale Lige prvaka 2011. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Šteta što nismo osvojili nikakav trofej. Razgovarao sam s Lukom o tome, pa kada pogledate kakvu smo momčad imali, morali smo nešto osvojiti”, poručio je Gareth Bale te u zaključku dodao:

“Puno je lijepih uspomena iz tog vremena. Volim taj klub i dalje sam u kontaktu s mnogima tamo, a navijači su nevjerojatni. Stvarno sam uživao igrati na White Hart Laneu.”

Podsjetimo, Bale i Modrić ove će sezone u Ligi prvaka imati prilike zaigrati zajedno u dresu Reala protiv Tottenhama, kluba iz kojeg su u Španjolsku ponijeli samo lijepe uspomene. Spomenimo kako su uz Real i Tottenham u skupini Borussia Dortmund i APOEL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.