Gazzetta dello Sport: Mandžukić je idol navijača, a može pokrpati svaku rupu u igri u bilo kojem trenutku

Foto: Twitter

Juventusov trener najavljuje da će hrvatski reprezentativac večeras protiv Crotonea (20.45) zaigrati u vrhu napada umjesto Gonzala Higuaina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gazzetta dello Sport hvali Mandžukića t uz naslov “Evo opet Mandžukića: Juventusov ratnik napada”.

“Allegri će tražiti sve više fleksibilnosti u momčadi, a tu je Mandžukić glavni adut. Nema te pozicije koju Hrvat ne može igrati. Ako treba, igrat će beka, ako treba bit će krilo, a kad se jednom u tisuću godina Higuain mora malo odmoriti, zaigrat će i u špici napada. I jedno je sigurno: gdje god će igrati, ostavit će srce na terenu i upravo je to razlog što je završio na veličanstvenoj koreografiji. On je, zapravo, ratnik među ljudima”, navodi se u tekstu.

“Mario je upravo balans koji trener traži. Idol je navijača, a može pokrpati svaku rupu u igri u bilo kojem trenutku. Da je Allegri znao kakva se koreografija sprema, možda bi ostavio Mandžukića u momčadi. No, danas će njemu s klupe pljeskati Higuain, iako ne bi bilo loše da Allegri jednom pokuša s obojicom u špici”, zaključuju u tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.