Gazzetta tvrdi: Conte u Tottenham dovodi Srbina i pola Serie A

conte
Foto: fah

Antonio Conte u utorak je preuzeo Tottenham i istog dana je bio u klupskom kampu i promatrao trening prve momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Conte je jasno ljudima u Tottenhamu rekao da momčadi trebaju novi igrači kako bi je on mogao restartati. On ima planove i za zimski i za ljetni prijelazni rok, a za očekivati je da će već u siječnju dovesti ozbiljne igrače”, piše Gazzetta i nastavlja:

“Conte na zimu želi dovesti Interova stopera Stefana de Vrija o kojemu sve zna i kojeg vidi kao idealnog za Tottenhamovu zadnju liniju. Problem je što će ga Inter teško pustiti i što Daniel Levy ne želi puno plaćati. Conte s njim može čekati do ljeta, ali će tražiti od Tottenhama da napravi sve da ga odmah dovede. Drugi igrač na njegovoj listi je Lazijevo krilo Manuel Lazzari koji bi se sjajno uklopio u sustav 3-5-2 koji Conte najčešće koristi. Za njega je Tottenham spreman poslati nekog igrača u zamjenu i to bi trebao biti puno lakši posao od onog dovođenja De Vrija”.

“Kessie je od ljeta slobodan igrač što znači da već u siječnju može pregovarati s novim klubom. Milan bi ga želio zadržati, a Kessie je tražio osam milijuna eura godišnje plaće što je Milanu previše i teško je očekivati da će ostati. Conte je od uprave zatražio i Dušana Vlahovića jer očekuje da će Harry Kane na kraju sezone otići. Njega želi i Juventus, ali Paratici je već krenuo u pregovore i sastao se s Vlahovićevim predstavnicima”, dodala je Gazzetta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.