Golman Genoe: ‘Koronavirus je stvoren u laboratoriju’

Foto: fah

Golman Genoe Mattia Perin bio je prvi slučaj, od 22, zaražen koronavirusom u svojom momčadi. Nakon svega Perin je odlučio javno reći što misli o virusu koji je gotovo paralizirao svijet već mjesecima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sve je počelo sedam dana prije utakmice Napoli – Genoa, 21. rujna. Sa suprugom i sinom otišao sam u Torino. Bio je ponedjeljak. Suprotno onome što je rečeno, nema dokaza da sam toga dana zaražen. Talijanski nogomet nisam zarazio ja. U srijedu sam radio testiranja, kao i obično. Rezultat je došao u četvrtak, sve je bilo u redu, ali noću sam imao temperaturu”, rekao je Perin u razgovoru za La Repubblicu, nakon čega je dodao:

“Ovu bolest možemo dobiti u taksiju ili pritiskom na gumb u dizalu. Svi u mojoj obitelji bili su negativni. Cristiano Ronaldo je dobio virus, Trump također i Covid-19 je onda nazvan smrtonosnim, pa ljudi moraju ozbiljnije shvatiti situaciju. Još uvijek vjerujem da je Covid-19 stvoren u laboratoriju i da nije potekao od životinja”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.