Goran Ivanišević: ‘Navijam za Srbiju kad s nekim igra’

Foto: fah

Bivši hrvatski tenisač, Goran Ivanišević, ujedno je i trener trenutačno prvog tenisača svijeta, Novaka Đokovića. Goran je, između, ostalog govorio za srbijanske medije i o situaciji u timu Novaka Đokovića kada igraju međusobno Hrvatska i Srbija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Još se to nije dogodilo, ali tko izgubi taj će morati šutjeti i biti dobar. Onaj drugi će uživati”, rekao je Ivanišević za Žurnal.

Goran je, kako sam tvrdi, pratio Kup Srbije u košarci između Partizana i Crvene zvezde.

Za koga je navijao?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Za koševe. Ali, kada vi igrate sa nekim navijao sam za vas, s odbojkom ste napravili spektakl, impresivno, pokorili ste svijet. Košarku nismo ni mi ni vi prekrasno odigrali. Sada su kvalifikacije za Olimpijske igre, gadne su, posebno za nas”, kazao je Ivanišević. a onda je komentirao činjenicu da u nogometu Srbiji i ne ide baš najbolje.

‘Da, ali ste u košarci institucija, i s 18. momčadi ste gadni. Mi smo kompaktniji u nogometu, bolji smo kao momčad”, poručio je trener Novaka Đokovića, srpskog tenisača koji svojim nekim potezima veliča srpske nacističke zločince, poput Draže Mihailovća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.