Gordan Maras i Marko Sladoljev o letku BBB-a: ‘Skupština Dinama je nelegalna, većina Zagrepčana će dići svoj glas’

Foto: Snimka zaslona/HRT

Kako smo već pisali BBB-i su rano jutros ispred zagrebačke Gradske skupštine zastupnicima dijelili letke kojima su ih pozvali na odgovornost za nepovoljno stanje u GNK Dinamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BBB-i poručili zastupnicima zagrebačke Gradske skupštine: ‘Ne prodaje se svetinja, Dinamo treba deratizirati a ne privatizirati’

Dio zastupnika Hrvatskog sabora očitovao se o letcima koje su podijelili navijači trenutno vodećeg hrvatskog kluba, jedan od njih je i zastupnik MOST-a Marko Sladoljev, koji je upozorio da se Dinamo nalazi u teškim gubitcima te ”kako ga je netko namjerno uništavao ne bi li ga prodao za jeftine novce.”  MOST-ovac je poručio da se ”svetinja ne prodaje.”

‘Sadašnja Skupština koja je sama sebe birala radi privatizaciju Dinama i smatram da je to nelegalna Skupština. U toj skupštini su ljudi s potvrđenim optužnicama i pravo provootkupa ima grad na čijem je čelu čovjek koji također ima potvrđenu optužnicu”’, poručio je Mostovac Sladoljev na početku zasjedanja Sabora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podršku BBB-ima dao je i zastupnik SDP-a Gordan Maras, kojeg ”plaši povezanost Zdravka Mamića s HDZ-om.” Naime, Maras smatra da će ”većina Zagrepčana dići glas” te je dodao: ”S obzirom na bratske odnose između gospodina Mamića i Bandića moguće je da će gospodin Bandić prepustiti mogućnost da Mamić i društvo koje sjedi u Dinamu i bira samo sebe, na kraju preuzmu vrijednost koja je ugrađena u korijene grada Zagreba.

Dajemo potporu udruzi navijača koji danas dijele letke pred skupštinom da to ostane klub navijača, da se napravi model po kojem bi Dinamo funkcionirao kao najveći svjetski klubovi, da navijači koji plaćaju godišnju kartu ili članstvo biraju tko će taj klub voditi…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.