Gorica i Istra 1961 otvaraju zadnje kolo borbom za sedmo mjesto

Foto: fah

Danas u 18 sati na stadionu u Velikoj Gorici igra se prva utakmica posljednjeg 36. kola SuperSport HNL-a. Gorica dočekuje Istru 1961.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj susret je borba sedmoplasirane i osmoplasirane ekipe za sedmu poziciju.

– Spremni smo, naporno radimo, čekamo zadnju utakmicu s Istrom. Čeka nas teška i zahtjevna utakmica, Istra se pokazala jedna od boljih momčadi u ovoj drugoj polovici prvenstva. Mi ćemo sve učiniti da završimo sezonu na najbolji mogući način, pokušat ćemo uloviti sedmo mjesto, rekao je trener Gorice Rajko Vidović u najavi utakmice.

– Iskoristili smo maksimum od ovog tjedna i dobro trenirali. Zadnja utakmica ove sezone i zadnji test za nas, u dobrom smo trenutku, igrači odlično treniraju i stvarno je dobra atmosfera u ekipi. Svi pozitivni aspekti su tu i volja da nastavimo svoj pozitivan niz te odigramo dobru utakmicu. Sve ide u tom smjeru. Vjerujem da će sutra biti drugačija utakmica od prethodnih ove sezone protiv Gorice. Siguran sam da će oni ići na pobjedu, ipak igraju kod kuće, motivirani su, no nama motivacija nije ni potrebna. Na svaku utakmicu gledamo kao na utakmicu života. Sutra ćemo igrati svoj nogomet, ako budemo imali posjed, vršili pritisak, možemo uspješno zatvoriti sezonu, poručuje trener Istre 1961 Paolo Tramezzani, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.