Gostujuća garnitura Barceloninih dresova u novoj sezoni: ‘Igrači brži i okretniji’

Foto: Twitter, Fc Barcelona

Real i Barcelona veliki su sportski protivnici, rivali kroz desetljeća, danas je Real predstavio svoju garnituru dresova za novu sezonu, učinila je to isto i Barcelona, koja je predstavila garnituru gostujućih dresova i u novoj sezoni bit će ljubičasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Twitter, Fc Barcelona
Foto: Twitter, Fc Barcelona

“Fuzija tradicionalne crvene i plave boje čini ovaj dres svježim i upečatljivim, a u istom vrijeme je povezan s povijesti kluba”, rekao je Andres Iniesta, inače legenda Barcelone i španjolskoga nogometa. Iniesta smatra da se zahvaljujući novoj tehnologiji u novom dresu igrači Barce osjećaju okretniji i brži.

Foto: Twitter, Fc Barcelona
Foto: Twitter, Fc Barcelona

Barcelona u novu sezonu ulazi kao prvak Španjolske te će s Realom iz Madrida voditi glavnu riječ kako u Primeri, tako i u Ligi prvaka. Hrvatska će ove godine u španjolskoj ligi imati nekoliko jakih svojih predstavnika. Naime, za Barcelonu igra Ivan Rakitić, za Atletico Madrid Šime Vrsaljko, a možda mu se uskoro pridruži i Marcelo Brozović iz Intera, dok u Realu Luka Modrić i dalje predstavlja snažnu kariku europskog prvaka. Mateo Kovačić, nažalost, na izlaznim je vratima iz Reala.  Spominje se njegov povratak u Italiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.