Gotova sezona: Zubčić zbog epidemije koronavirusa ostao bez malog Kristalnog globusa, odmah se i oglasio

Foto: fah

Međunarodni skijaški savez (FIS) objavio je kako su zbog epidemije koronavirusa otkazane utrke veleslaloma i slaloma za Svjetski kup skijaša koje su se trebale održati u subotu i nedjelju u Kranjskoj Gori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zdravlje i dobrobit sportaša i svih ostalih sudionika, kao i gledatelja su naš prioritet. FIS u potpunosti poštuje odluke nacionalnih i regionalnih vlada kao i njihovih zdravstvenih stručnjaka kada su u pitanju javna okupljanja”, objavio je FIS.

Ovime je pobjednik Svjetskog kupa postao Norvežanin Aleksander Aamodt Kilde sa 1202 boda, 54 više od drugog Francuza Alexisa Pinturaulta, odnosno 161 više od trećeg sunarodnjaka Henrika Krostoffersena.

Osvajač malog Kristalnog globusa u veleslalomu postao je Kristoffersen sa 394 boda, šest više od drugog Pinturaulta, a treći je najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić sa 368 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Popil bum si jednu Koronu u tom ime”, napisao je Zubčić na svom Instagram profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.