Gradonačelnik Splita Opara: ‘Odluka HNS-a je iznenađujuća, ali kad takve odluke donose Šuker i društvo ne iznenađuje me, ja i Grad ćemo uvijek biti uz Hajduk’

Foto: fah

Nakon odluke HNS-a da se derbi skupine u kvalifikacijama za Europsko nogometno prvenstvo Hrvatska – Mađarska igra na Poljudu 10., listopada svoj komentar dao je i gradonačelnik Splita, Andro Krstulović Opara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Vrlo iznenađujuća, makar me uopće ne iznenađuju kada takve odluke donosi Šuker i društvo. Cijeli svoj život sam proveo kako u diplomaciji, tako i u državnoj upravi i drugim tijelima i bio sam na brojnim razgovorima i pregovorima te je za ostvarenje zajedničkih ciljeva potrebno iskreno razgovarati”, kazao je splitski gradonačelnik za Slobodnu Dalmaciju, koja odluku HNS-a naziva jednostranom.

Split je, naravno, u Hrvatskoj, čak ni Slobodna Dalmacija to ne može promijeniti, a hrvatska reprezentacija je i reprezentacija Splita.  Ako, dakle, Vatreni žele igrati u Splitu, igrat će i to prije svega zbog ogromne većine navijača koji tu žele. Koliko Dalmatinci vole Vatrene pokazali su nedavno u Omišu, gdje je Hrvatska igrala prijateljsku utakmicu protiv domaćeg NK Omiša. Vatreni su dočekani s velikim oduševljenjem svih, pogotovo mladih.

No, dalje Opara u svom kratkom razgovoru za Slobodnu ”staje uz Hajduk” te kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Ova njihova je odluka mene iznenadila. Grad Split nije ni do sada niti će u buduće raditi posao kojega je do sada radio Hrvatski nogometni klub Hajduk. Isto tako ću naglasiti da sam ja osobno i Grad Split uvijek bili i bit ćemo uz nogometni klub Hajduk….”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.