U Grčkoj kao da je na Maksimiru završilo bez golova: Mario Mandžukić umjesto Nikole Kalinića?

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras od 20:45 hvata posljednji vlak za Svjetsko prvenstvo. Pobjedom protiv Grčke u prvoj utakmici na Maksimiru od 4:1 Vatreni su širom otvorili vrata putu koji vodi prema Rusiji. Ako je u Grčkoj i bilo euforije ona je nakon pljuske u Zagrebu splasnula. Čak više igrom nego li samim rezultatom Hrvatska je pokazala koliko je u ovom trenutku kvalitetnija od Grčke. Može li sličnu igru ponoviti i u Pireju?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok izbornik Zlatko Dalić, kako smo već pisali, najavljuje utakmicu kao da je zagrebački okršaj završio 0:0 sastav će ipak doživjeti jednu promjenu u odnosu na pobjednički iz Maksimira. Nogometaš Juventusa Mario Mandžukić se potpuno oporavio i spreman je za grčkih devedeset minuta. Drugim riječima, iako je igrao odlično  te postigao pogodak na Maksimiru  Nikola Kalinić se vraća na klupu.

Vjerojatni sastav Vatrenih: Subašić, Strinić, Vrsaljko, Vida, Lovren, Brozović, Rakitić, Perišić, Modrić, Kramarić, Mandžukić

Prije zagrebačke nogometne rapsodije očekivalo da bi u Pireju Hrvatsku mogla dočekati ”paklena” atmosfera, srećom,  malo je vjerojatno da će se to s obzirom na viđeno na Maksimiru dogoditi. Naime, čak i odličan poznavatelj grčkog nogometa, legendarni Velimir Zajec, tvrdi kako su Grci svjesni koliko su poslije šokantne maksimirske pljuske njihove šanse male. Drugim riječima, na stadionu Olympiacosa ne očekuje se više od 20 000 gledatelja. Barem tako govore informacije iz grčkih medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što je sigurno, bez obzira na poraz u Zagrebu, Grci će sve učiniti kako bi se oprostili pobjedom, ako se već moraju oprostiti. Vjerujemo da će se ipak nešto pitati i Hrvatsku. Ne bi bilo dobro sjajan početak izbornika Dalića pokvariti porazom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.